HCA nedrivning

Demontering

Demontering er et hverv vi udfører hos H.C. Andersens Nedrivning, udover totalnedrivning og indvendig rydning.

Inden vi går i gang, er vi i kommunikation med kunden omkring demonteringen af bygningsdele. Dette gør vi, så kunden er helt tilfreds med det endelige arbejde. Det hjælper os også med at forstå kunden og dennes behov. Et af vores specialer er at demontere bygningsdele uden at beskadige øvrige dele. Det gør, at dele kan genanvendes.

Men denne teknik kræver snilde, hvilket vi som bekendt har. Vi har stor erfaring med hvordan vi bedst håndterer og bevarer bygningsdelene bedst. Dette gælder ikke kun, hvis der er tale om én specifik bygningsdel. Vi kan også tackle flere sammenhængende bygningsdele.

Nogle af de ting vi gerne demonterer, indebærer blandt andet konstruktioner af stål og elementer af beton. Derudover kan H.C. Andersens Nedrivning også demontere konstruktioner af tag, tubiner og vinduespartier. Og dette gør vi med så stort omhu, at de pågældende bygningsdele ikke vil tage skade.

Vi udfører demontering af fast inventar. Derudover kan vi også demontere hele vægge, hvilket er en kompleks opgave. Dog med vores erfaring får du en perfekt eksekvering.

Vi kan også stå for at demontere døre således, at de efterfølgende kan genanvendes og altså ikke behøver at blive smidt direkte ud.

Hvis du har noget, som skal demonteres og ikke er sikker på hvilket firma du skal vælge kan du eventuelt tage kontakt til os hos H.C. Andersens Nedrivning. Vi vil komme ud til dig og få besigtiget det, som du ønsker demonteret. Sammen vil vi få en snak om hvordan det planlægningsmæssigt bedst kan foregå.

Det kan være, at demonteringen vil have nogle bestemte behov fordi, at der skal tages højde for medarbejdere som sidder på kontorer eller lignende og arbejder. Først når vi virkeligt føler, at vi forstår kundens behov, går vi videre med opgaven og udarbejder et tilbud, som kunden kan vælge at acceptere, hvis prisen stemmer overens med det, som kunden havde forventet og er interesseret i at give.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud