HCA nedrivning

Indvendig rydning

Selvom vi udfører totalnedrivning er det dog ikke sikkert, at det netop er denne form for rydning som du har brug for. Firmaet H.C. Andersens Nedrivning udfører også indvendig rydning og det er også noget, som vores kunder er meget tilfredse med. Indvendig nedrivning har også betegnelsen selektiv nedrivning og det siger netop noget om, at en sådan nedrivning vil ske for selektive områder af en bygning. Dette er en yderst kompliceret opgave, som vi dog udfører med stor succes, hvorfor du kan regne med os. En af grundene til, at en sådan selektiv, eller indvendig rydning er kompliceret er, at det ofte vil være sådan, at dele af bygningen fortsat virker mens nedrivningen finder sted. Dette kan betyde, at det kan være svært at tilgå byggepladsen, hvilket yderligere sætter et stort pres på sikkerheden. Men vi kan dog garantere, at sikkerheden altid er i top og at det ikke bliver mere sikkert end med os. En sådan indvendig rydning gør, at man som nedrivningsfirma, som for eksempel H.C. Andersens Nedrivning, skal planlægge meget grundigt hvilken rækkefølge der skal være gældende for nedrivningen. For når affaldet skal sorteres og efterfølgende bortskaffes så vil det kræve meget logistik for at få det til at gå op i en højere enhed. Og dette har vores professionelle medarbejdere stor erfaring med, hvorfor vi udfører dette arbejde på bedste vis.

Vi sørger for, at arbejdsmiljøet for de medarbejdere som arbejder i de fungerende bygninger ikke bliver generet af den indvendige nedrivning. Dette sørger vi for ved at garantere, at mængden af støv der er i luften vil være meget begrænset. Dette vil også gavne resten af medarbejderne, der er til stede på byggepladsen og som skal gå rundt i den luft som indeholder støvet.

Vi har robotter til rådighed og af og til vil vi anvende disse. Grunden til, at det sker, at vi anvender robotter er at disse er meget hurtigere og dette gør også, at sikkerheden er i top da man ikke sender mennesker ind og udfører arbejde, som kan være farligt. Derudover er det også ofte nemmere for robotterne at udføre opgaverne.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud