HCA nedrivning

Nedrivning af andet

Vi nedriver mange forskellige ting hos H.C. Andersens Nedrivning og der er næsten ingen grænser for de ting, som vi kan hjælpe dig med at få nedrevet. For privatkunder er det for det meste vægge, huse og andre forholdsvis små ting der skal nedrives. Men vi har dog også mulighed for at rykke ud hvis en bro skal nedrives. Dette er et stort arbejde og det vil formentligt kræve, at vi får yderligere brug for hjælp fra andre med andre ekspertområder, men da vi har mange samarbejdspartnere, som vi er meget glade for og som vi har en lang fortid med, så vil dette slet ikke være noget problem. Vi kan også hjælpe dig med at få nedrevet en jernbane, som også i sig selv er en stor opgave, men dog ikke for stor for H.C. Andersens Nedrivning. Hvis du står og skal have foretaget en nedrivning af noget, som er under vandet kan dette også sagtens lade sig gøre med hjælp fra os. Det kan være, at du har noget brorelateret, som skal nedrives og som befinder sig under jordens overflade og dette kan vi hjælpe dig med.

Vi går meget op i at følge reglerne og vi samarbejder i netværk med andre, som netop gør en dyd ud af at følge de gældende regelsæt, hvilket giver dig som kunde den bedste sikkerhed for, at det arbejde vi udfører bliver udført på en forsvarlig og professionel måde.

Noget af det vi gør når vi udfører en nedrivning det er at knuse beton og andre byggematerialer. Disse andre byggematerialer kan blandt andet være mursten og tegl og på den måde sørger vi for, at få genanvendt mange af de byggematerialer som vi nedriver.

Vores medarbejdere har en stor erfaring med nedrivning og vi sørger for, at enhver nedrivning vi udfører vil gøre så lidt skade på de omkringliggende ting som muligt. Vores medarbejdere har en specialuddannelse i netop nedrivning, hvorfor de har fuldstændigt styr på de nedrivninger de udfører og det gælder helt lige gyldigt hvilken form for nedrivning de udfører.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud