HCA nedrivning

OM H.C. ANDERSENS NEDRIVNING

H.C. Andersens Nedrivning er dit faglærte demonteringsfirma i særklasse. Kvaliteten af vores arbejde er enestående, ligeså vel som at vores service er eventyrlig. Det er takket være vores suveræne service, at vi er blevet en del af H. C. Andersen Koncernen A/S.

Hos H. C. Andersens Nedrivning får du danske håndværkere af den gamle skole. H. C. Andersen-navnet er traditionelt, trygt og troværdigt. Og med en håndværker, som er en del af H. C. Andersen-konceptet, får du en håndværker, du vil fortælle andre om.

Som en del af H. C. Andersen-koncernen er vi også stolte af at kunne tilbyde en pris, der er til at forstå. En pris, der er lige ud af landevejen – ligesom i eventyrene.

Det du skal vide om os er, at alle henvendelser til os er 100% gratis og uforpligtende. Så uanset hvilke tanker du har gjort dig om dit byggeprojekt, giver vi altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Det er ikke blot vores slogan, men også vores inderlige løfte til dig. Hos H. C. Andersens Nedrivning tager vi vores job seriøst – og hos os kan du regne med, at vi på på sikker og effektiv vis blæser dit hus omkuld.

Som fagfolk har vi mange års erfaring med totalløsninger indenfor nedrivning. Uanset hvor lille eller stor en opgave du måtte have, eller om du kommer som privat- eller erhvervsperson, er det altafgørende for os, at du får en helt eventyrlig oplevelse.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud