HCA nedrivning

Totalnedrivning

Når det gælder nedrivning kan vi tilbyde mange former for arbejde og en af disse er en totalnedrivning. Netop denne form for nedrivning er en af de arbejder, som vi udfører mest og dette gør naturligvis, at vi ved meget om præcist hvordan man udfører dette arbejde bedst muligt. Uanset hvad det er der skal gennemgå en sådan totalnedrivning så vil der være bygninger rundt omkring, som man skal tage hensyn til. For hvis ikke man gør dette, så vil det potentielt kunne have store konsekvenser for disse omkringliggende bygninger. Og det er dermed selvsagt, at når det er så vigtigt et arbejde der skal udføres, skal man også sørge for at finde et firma, som har den rette ekspertise til at udføre dette arbejde.

Noget af det, som vi sætter i fokus er at sikkerheden på byggepladsen, som samtidigt er arbejdspladsen. Vi lever derfor op til de gældende sikkerhedsforanstaltninger, som er gældende for byggepladser. Dermed er H.C. Andersens Nedrivning et meget miljøbevidst firma, hvorfor vi gør en dyd ud af at sortere det nedrevne affald på stedet således, at det kan blive deponeret på den korrekte og mest miljøvenlige måde. Vi vil dog også gemme mange af materialerne da det slet ikke er alt vi smider ud. Faktisk er det sådan, at langt størstedelen, at det nedrevne materiale kan blive brugt senere på den ene eller anden måde.

Når vi nedriver for fundamenter, vil det altid være sådan, at vi kan garantere at terrænet vil være helt planeret og ryddet når vi har fuldført arbejdet.

Vi udfører nedrivning af mange forskellige slags bygninger. VI har blandt andet erfaring med at nedrive industribygninger og parcelhuse. Derudover kan vi også sørge for en nedrivning af en kælder eller et helt fabriksanlæg. Derudover har vi også erfaring med at nedrive boligblokke og kraftværker. Således har vi en bred erfaring inden for en lang række forskellige bygninger, som gør at vi kan garantere dig, at vi også kan hjælpe dig med det du skal have nedryddet.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud